Σεμινάρια & Εκπαίδευση

Έως τον Ιούνιο 2010 η εκπαίδευση στη Βιοανάδραση, στις Ψυχοφυσιολογικές Διαταραχές, στη Νευρομυϊκή Αποκατάσταση, στην Αντιμετώπιση του Χρόνιου Πόνου κλπ, προσφέρονταν μόνο κατόπιν συνεννόησης, ατομικά ή σε μικρές ομάδες (μέλη εργαστηρίων, κλινικών κλπ). Ξεκινώντας δοκιμαστικά την προσφορά ενός 3μερου εκπαιδευτικού σεμιναρίου που υλοποιήθηκε τον Ιούνιο, Ιούλιο και Σεπτέμβριο 2010, με εξαιρετικά θετική ανάδραση από τους συμμετέχοντες / εκπαιδευθέντες, η «Ανάδραση – Κέντρο Ψυχοσωματικής Υγείας» θα προσφέρει περίπου 2 φορές το χρόνο την ευκαιρία εκπαίδευσης σε όποιον ενδιαφέρεται. Το επόμενο θα υλοποιηθεί τον Μάρτιο 2011. Το σεμινάριο με τίτλο «Τριήμερο εκπαιδευτικό σεμινάριο - Βιοανάδραση & Ψυχοφυσιολογικές Διαταραχές» είναι μεν εισαγωγικό αλλά στοχεύει στη δημιουργία λειτουργικού επιπέδου αντίληψης και χρήσης στη κλινική πράξη. Ακολουθούν εξειδικευμένα σεμινάρια για ειδικές κλινικές ομάδες, όπως «Αντιμετώπιση Χρόνιου Πόνου», «Ηλεκτρομυογραφικές Εφαρμογές – Μυοσκελετικές & Νευρομυϊκές Δυσλειτουργίες» κ.α.


Τα σεμινάρια μπορούν να τα παρακολουθήσουν γιατροί, ψυχολόγοι, φυσικοθεραπευτές, εργοθεραπευτές, εκπαιδευτικοί και επαγγελματίες άλλων ειδικοτήτων που επιθυμούν να εντάξουν τη βιοανάδραση στις επαγγελματικές τους δεξιότητες.

Δείτε σχετικά με το επόμενο εκπαιδευτικό σεμινάριο


Εάν ενδιαφέρεστε, δηλώστε το ενδιαφέρον σας για συμμετοχή στέλνοντας Αυτή η διεύθυνση ηλεκτρονικού ταχυδρομείου προστατεύεται από τους αυτοματισμούς αποστολέων ανεπιθύμητων μηνυμάτων. Χρειάζεται να ενεργοποιήσετε τη JavaScript για να μπορέσετε να τη δείτε.με τα στοιχεία σας και εξηγήστε τι σεμινάριο σας ενδιαφέρει.

Εκπαίδευση σε επαγγελματίες, φοιτητές και θεραπευτικά ιδρύματα:

  • Βιοανάδραση (biofeedback)
  • Εφαρμοσμένη Ψυχοφυσιολογία
  • Ψυχοφυσιολογικές Διαταραχές
  • Νευρομυϊκή Επανεκπαίδευση - Αποκατάσταση
  • Γνωστικο-Συμπεριφορική Θεραπεία
  • Εποπτεία (supervision) σε ψυχολόγους

 

 

Σεμινάρια σε ιδιώτες, εταιρίες, οργανισμούς:

  • Τεχνικές Διαχείρισης του Στρες & Ασκήσεις Χαλάρωσης
  • Αντιμετώπιση Κεφαλαλγιών
  • Αντιμετώπιση Κροταφογναθικού Συνδρόμου
  • Αντιμετώπιση Χρόνιου Πόνου

Εάν θέλετε να σχολιάσετε αυτό το άρθρο κάντε ‘Eίσοδο/Log in’ ή δημιουργήστε λογαριασμό νέου χρήστη.

Όραμα

Oυσιαστικές θεραπευτικές συνεργασίες μεταξύ θεραπευόμενου και θεραπευτή


Ουσιαστικά αποτελέσματα σε σύντομο χρονικό διάστημα: biofeedback (βιοανάδραση), ψυχοθεραπεία, συμβουλευτική ...

Τοποθεσία

ΜΕΤΑΚΟΜΙΣΑΜΕ! Έχουμε μετακομίσει πλέον στον "δικό μας" χώρο. Η εγκάρδια φιλοξενία των Λεχωνίων μας έπεισε να χτίσουμε βιοκλιματικά και να απολαμβάνουμε τη θέα του Παγασητικού από μια ήρεμη βουνοπλαγιά του Πηλίου.

Εγγραφή στο newsletter