Στρες ψυχοσωματικά χαλάρωση: Τύπος

Στην ενότητα αυτή παρουσιάζονται μια σειρά από άρθρα διαφόρων δημοσιογράφων και συγγραφέων σε εφημερίδες και περιοδικά που αφορούν στο στρες, στα ψυχοσωματικά προβλήματα (ψυχοφυσιολογικές διαταραχές) και στη χαλάρωση.

Πατώντας "αριστερό ποντίκι" επάνω σε κάποιον τίτλο θα ανοίξει το σχετικό άρθρο.

Σκονάκι για το άγχος στις Πανελλαδικές

Σκονάκι για το άγχος στις Πανελλαδικές

(Πόνοι στο στομάχι, δερματικά συμπτώματα, κρίσεις πανικού, κατάθλιψη, μέχρι και παράλυση χεριού οι επιπτώσεις του στρες. Συμβουλές SOS για υποψηφίους...)
Άρθρο της δημοσιογράφου Μαριτίνας Ζαφειριάδου στην εφημερίδα "ΕΛΕΥΘΕΡΟΣ ΤΥΠΟΣ", Δευτέρα 19 Μαΐου 2008.
 
Στο κάτω μέρος της σελίδας θα βρείτε σύνδεσμο για μια άσκηση χαλάρωσης


 

ΠΡΟΣΟΧΗ!
Εαν δεν εμφανίζεται το άρθρο ή δεν το βλέπετε σωστά πατήστε εδώ.

Στις 19.05.08 η εφημερίδα "ΕΛΕΥΘΕΡΟΣ ΤΥΠΟΣ", συνοδευτικά με αυτό το άρθρο, ανέβασε στο διαδικτυακό της τόπο (e-tipos.com) την "Άσκηση χαλάρωσης αναπτυγμένη από το Κέντρο Ψυχοσωματικής Υγείας «Ανάδραση»"

ΜΗΝ ΑΚΟΥΤΕ ΤΗΝ ΑΣΚΗΣΗ ΧΑΛΑΡΩΣΗΣ ΕΝΩ ΟΔΗΓΕΙΤΕ ή ΚΑΝΕΤΕ ΟΤΙΔΗΠΟΤΕ ΑΛΛΟ ΠΟΥ ΑΠΑΙΤΕΙ ΤΗΝ ΠΡΟΣΟΧΗ ΣΑΣ! Μπορεί να θέσετε σε κίνδυνο τη ζωή σας ή τη ζωή άλλων.

Για να την ακούσετε (είτε κατευθείαν από το Internet ή κατεβάζοντας την) ξαπλώστε κάπου αναπαυτικά και ήσυχα (κλείστε τηλέφωνα κλπ). Για τα 20 περίπου λεπτά που θα διαρκέσει η άσκηση, βγάλτε από το μυαλό σας "έγνοιες", "υποχρεώσεις", σκοτούρες κ.α. και ακούστε την με προσοχή.

Εάν θέλετε να σχολιάσετε αυτό το άρθρο κάντε ‘Eίσοδο/Log in’ ή δημιουργήστε λογαριασμό νέου χρήστη.

Όραμα

Oυσιαστικές θεραπευτικές συνεργασίες μεταξύ θεραπευόμενου και θεραπευτή


Ουσιαστικά αποτελέσματα σε σύντομο χρονικό διάστημα: biofeedback (βιοανάδραση), ψυχοθεραπεία, συμβουλευτική ...

Τοποθεσία

ΜΕΤΑΚΟΜΙΣΑΜΕ! Έχουμε μετακομίσει πλέον στον "δικό μας" χώρο. Η εγκάρδια φιλοξενία των Λεχωνίων μας έπεισε να χτίσουμε βιοκλιματικά και να απολαμβάνουμε τη θέα του Παγασητικού από μια ήρεμη βουνοπλαγιά του Πηλίου.

Εγγραφή στο newsletter