Προϊόντα

Ποιότητα ζωής σημαίνει, μεταξύ άλλων, να παίρνουμε σωστή ανάδραση από το περιβάλλον μας και να τη χρησιμοποιούμε σωστά.

Μόνο έτσι μπορούμε να έχουμε μια υγιή σχέση με τον εαυτό μας και με όσους έχουν σημασία για εμάς. Να επικοινωνούμε σωστά, να εκφραζόμαστε σωστά, να διεκδικούμε σωστά…

Όσο σημαντικό είναι λοιπόν για τη ζωή μας να έχουμε σωστή ανάδραση, άλλο τόσο σημαντικό είναι, όταν κάνουμε βιοανάδραση να έχουμε το σωστό εργαλείο.

Όλα τα προϊόντα που εμφανίζονται σε αυτήν την περιοχή είναι εξαιρετικά υψηλής ποιότητας και διαλεγμένα πολύ προσεκτικά. Είναι ό,τι καλύτερο υπάρχει στην παγκόσμια αγορά, υψηλής ποιότητας κατασκευής και πραγματικής θεραπευτικής / εκπαιδευτικής απόδοσης.

Εισάγονται και εκπροσωπούνται αποκλειστικά στην Ελλάδα και στην Κύπρο και προσφέρεται ουσιαστική τεχνική και κλινική υποστήριξη.

MindMedia: Ολλανδικής προέλευσης προϊόντα Ψυχοφυσιολογίας, Βιοανάδρασης και Νευροφυσιολογίας. Πλήρη σειρά συσκευών βιοανάδρασης (biofeedback), νευροφυσιολογίας και ψυχοφυσιολογίας για εφαρμοσμένη ψυχοφυσιολογία, ψυχοθεραπεία, μαθησιακές δυσκολίες και εστίαση προσοχής, νευρομυϊκές εφαρμογές και αποκατάσταση, αθλητιατρικές εφαρμογές και personal coaching, εργαστηριακές εφαρμογές, κλπ. Ενώ άλλοι φτιάχνουν «μπιχλιμπίδια και καθρεφτάκια για ιθαγενείς» η MindMedia φτιάχνει εξοπλισμό 4ης γενιάς και προσφέρει το καταπληκτικό λογισμικό Biotrace+ για την πλήρη κάλυψη των εργαστηριακών και κλινικών αναγκών σας.

Rodger: Ασύρματο σύστημα ανάδρασης για τη νυχτερινή ενούρηση. Ολλανδικής προέλευσης - υψηλής ποιότητας κατασκευής. Εκπαιδεύει γρήγορα και αποτελεσματικά το παιδί σας να ξεμπερδέψει με τη βραδινή ενούρηση.

Pelvexiser: μοναδικό εργαλείο βιοανάδρασης / εκγύμνασης για την ακράτεια ούρων και τη χαλάρωση των μυών της πυέλου (κολπικών μυών). Αμερικανικής προέλευσης – Αναπτύχθηκε στο Κέντρο Τεχνολογίας του Πανεπιστημίου Purdue το 2001 (Purdue University Technology Center ).

Αναλώσιμα νευροφυσιολογίας: σε αυτήν την περιοχή θα βρείτε ό,τι χρειάζεται ένας επιστήμονας στο χώρο της νευροφυσιολογίας και της ψυχοφυσιολογίας (και όχι μόνο…). Ο κατάλογός της συμπληρώνεται συνεχώς. Ό,τι δεν υπάρχει, ζητήστε το.

Εάν θέλετε να σχολιάσετε αυτό το άρθρο κάντε ‘Eίσοδο/Log in’ ή δημιουργήστε λογαριασμό νέου χρήστη.

Όραμα

Oυσιαστικές θεραπευτικές συνεργασίες μεταξύ θεραπευόμενου και θεραπευτήΟυσιαστικά αποτελέσματα σε σύντομο χρονικό διάστημα: biofeedback (βιοανάδραση), ψυχοθεραπεία, συμβουλευτική ...

Τοποθεσία

ΜΕΤΑΚΟΜΙΣΑΜΕ! Έχουμε μετακομίσει πλέον στον "δικό μας" χώρο. Η εγκάρδια φιλοξενία των Λεχωνίων μας έπεισε να χτίσουμε βιοκλιματικά και να απολαμβάνουμε τη θέα του Παγασητικού από μια ήρεμη βουνοπλαγιά του Πηλίου.

Εγγραφή στο newsletter